Skip to main content.


den 29 september 2008


  Basun, nu med kommentarer

Efter mycket övervägande har jag infört en kommentarsmöjlighet på mina inlägg. Jag har varit väldigt tveksam eftersom fria nätforum har en tendens att påverka människor till det sämre. Folk kan gömma sig bakom ett fejkat namn och spy galla över både innehåll och person. Och sådant mår jag illa av. Men samtidigt har jag insett att det finns ett värde i att människor som faktiskt har något att säga, också får göra det. Och jag kan själv få tillfälle att, i en dialog, utveckla vad jag menade i mitt ursprungliga inlägg.

Till en början måste alla kommentarer godkännas innan publicering. Vi får se hur det går. Jag har ju trots allt ett juridiskt ansvar för det som publiceras på min sida. Och mår jag för illa får jag väl stänga av funktionen igen.

Regeln för att få sina kommentarer publicerade är enkel: skriv ingen skit. Kommentarer ska hålla sig till ämnet och vara sakliga.

Välkommen!

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.9 kommentarer till “Basun, nu med kommentarer”

 1. Fredrik Hultmar säger:

  Väldigt enkla och tydliga regler. Självklara kan tyckas, men tyvärr inte. Kul att chansen ges till kommentarer. Jag uppskattar ditt bloggande och hoppas kunna bidra med någon genomtänkta kommentar nån gång.

  den 30 september 2008 kl 9:08
 2. Davi Nyström säger:

  Kul! Min erfarenhet med kommentarer påslagna är nästan bara poitiv. Jag har moderering (mest för att jag ibland har dåligt med tid att kolla min blogg, och utan moderering finns risken att olämpliga kommentarer får stå kvar länge), men under hela tiden jag har haft bloggen har jag nog inte behövt ta bort mer än max 5-10 kommentarer.

  den 30 september 2008 kl 10:12
 3. Torsten Nenzén säger:

  Bra jobbat Pelle!

  Ja, konsten att reagera som gåsen när den får vatten hälld över sig (jag har personligen inte observerat en gåsreaktion vid vattenhällning men enligt utsago bör gåsen vara opåverkad) fordrar stor medvetenhet och självdisciplin (gåsar måste var synnerligen intelligenta). Jag tror inte att vi som kristna är moraliskt ansvariga att bemöta all motsättning som sägs till oss. Men när vi anar hos medmänniskan ett genuint intresse med sökande efter svar, trots hennes hårda, ignoranta eller oppositionella ord, bör vi försöka att kommunicera med denne.

  den 30 september 2008 kl 11:29
 4. Lars-Göran Ståhl säger:

  Fördelen med kommentarsmöjligheter är ju att du får suga åt dig lite beröm också. Sjuka och motbjudande kommentarer behöver du inte lusläsa. Det märks ju efter några ord vilken nivå det är på. Ett annat sätt är att låta en god vän med de gåsegenskaper som Torsten skrev om, godkänna kommentarerna.

  den 1 oktober 2008 kl 15:26
 5. Johan Stenberg säger:

  Jättekul med kommentarsfunktionen. Det har sina negativa sidor, men de positiva överväger.

  den 3 oktober 2008 kl 22:44
 6. Peter säger:

  http://www.misericordia.se/

  Måste bara tipsa…

  den 17 januari 2009 kl 1:03
 7. Arne Strand. säger:

  Jag såg och hittade ingen möjlighet till kommentar vad gäller Eder utsaga gällande Dödsstraffets vara eller icke vara.

  Så jag lämnar min kommentar här i detta ämne.

  Här är Andra Kärleksbudet Grunden för dess vara.

  ”Du skall älska din medmänniska såsom dig själv” !.

  Detta bud har två sidor –
  Den Första – ”Det goda du vill att din Medmänniska skall göra dig, skall och du göra Henne”!.
  Den Andra – ”Med det mått du mäter och med den dom du dömer, skall och mätas och dömas till dig själv!.

  Om du dömer så att du ”Mördar” din medmänniska,
  så skall också du ”Dödas”!.

  Man är alltså sin Egen Domare inför Gud.

  Hur kan det vara så ?

  JO DÄRÖR ATT I GUD ÄR VI ALLA ETT !.

  Det är inte Jag som är Gud utan,
  det är Gud som är jag.
  Det är inte DU som är Gud utan
  det är Gud som är du.
  Det är inte Vi som är Gud utan,
  det är Gud som är vi.

  Den Levande Skapelsen är den Levande Guden Själv så,
  det jag gör mot min Medmänniska gör Jag mot Mig Själv.

  Gud är alltså Rättvis mot Dig och Mig och även inför och mot SIG SJÄLV.

  Lika för Lika alltså.

  Arne Strand.

  den 12 mars 2013 kl 14:44
 8. Arne Strand. säger:

  Kunde inte hitta något ställe att kommentera denna eder utsaga.

  Jesus säger –

  ”Ingen av eder må kalla sig Fader(Påve-Papen),
  ty EN ÄR eder FADER,
  och ni är alla Bröder” !

  Jämnför –

  http://basun.poluha.se/pavedomet-pa-biblisk-grund/

  Hur kan Ni då säga att Påvedömet vilar på Biblisk Grund ?

  Jag erkänner att jag inte har läst vad ni skrivit,
  det var långt och jag tyckte det inte behövdes.

  Ja – jag vet på vilken Grund den så kallade Apostoliska Succesionen,
  Den så kallade Katolska Kyrkan hävdar att Påvedömet vilar,
  men de är i Villfarelse på den Punkten.

  Det är till sin Fader i Himlarna Jesus menar i denna utsaga,
  och inte till Petrus Personligen.

  Arne Strand.

  den 31 mars 2013 kl 9:02
 9. PaweÅ‚ säger:

  Jag erkänner att jag inte har läst vad ni skrivit,
  det var långt och jag tyckte det inte behövdes.

  Det verkar dock att Du borde läsa det.

  Paweł

  den 29 juli 2013 kl 0:30

Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php:89 Stack trace: #0 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/single.php(41): comments_template() #2 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/poluha...') #3 /var/www/poluha.se/basun/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/poluha...') #4 /var/www/poluha.se/basun/index.php(17): require('/var/www/poluha...') #5 {main} thrown in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php on line 89