Skip to main content.


den 10 september 2008


  Mats Selander och Pelle Hörnmark i radion

Mats Selander, ordförande för Människorätt för ofödda, och Pelle Hörnmark, pastor i pingstkyrkan i Jönköping stångades lite idag i P4 Jönköpings Lasso. Båda fick gott om tid på sig att förklara sin syn på demonstrationen i söndags. Och det framkom ytterligare en pikant detalj: tydligen har Pelle Hörnmark sagt att han känner sig helt trygg med att en av församlingens missionärer utför aborter. Tror han verkligen på människolivets okränkbarhet?

Det går att lyssna på samtalet på Lassos hemsida men för säkerhets skull finns inslaget även här.

Andra bloggar om: , ,

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php:89 Stack trace: #0 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/single.php(41): comments_template() #2 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/poluha...') #3 /var/www/poluha.se/basun/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/poluha...') #4 /var/www/poluha.se/basun/index.php(17): require('/var/www/poluha...') #5 {main} thrown in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php on line 89