Skip to main content.


den 11 september 2013


  ”Sverige har kristet livsmönster”

Jag skriver i tidningen Dagen idag. Det är en lätt modifierad version av mitt inlägg från häromdagen som jag gav rubriken ”Sverige var ett kristet land”. Tidningens rubrik har jag svårt för eftersom jag inte tycker att kristna livsmönster präglar Sverige idag. Var fjärde barn dödas i mammans mage och det livslånga äktenskapet mellan man och kvinna är inte längre normen, bara för att ta några exempel.

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.1 kommentar till “”Sverige har kristet livsmönster””

  1. Feminix säger:

    Kan vår stora invandring en dag leda till att politisk islam förvandlar Sverige till ett land med sharialagar?

    den 22 september 2013 kl 18:58

Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>