Skip to main content.


den 2 september 2010


  Dagens ord

Hata det onda och älska det goda och låt rätten härska i porten. (Amos 5:15)

Så visst finns det utrymme för hat i kristenlivet. Lite passion om jag får be!

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.1 kommentar till “Dagens ord”

  1. Joachim Elsander säger:

    Jag är säker på att du hittar ett gäng häxbrännande lutheraner och hedningaslaktande korsriddare som ivrigt applåderar.

    Personligen tycker jag det är extremt problematiskt med hat i alla dess former. Om kärlek lockar fram det bästa hos oss så tenderar hat att locka fram det värsta. Även om hatet riktas mot något avskyvärt.

    Eller?

    den 15 december 2010 kl 10:59

Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php:89 Stack trace: #0 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/single.php(41): comments_template() #2 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/poluha...') #3 /var/www/poluha.se/basun/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/poluha...') #4 /var/www/poluha.se/basun/index.php(17): require('/var/www/poluha...') #5 {main} thrown in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php on line 89