Skip to main content.


den 9 maj 2010


  Intervju med Paul Johnson

Jag har vid ett flertal tillfällen lyssnat på den brittiske historikern Paul Johnson när han intervjuats om sina böcker i Dennis Pragers radioprogram. Vilket skarpsynt och vis äldre man, har jag alltid tänkt. Johnson har skrivit böcker som A History of the American People, Intellectuals, A History of the Jews, History of Christianity, Churchill och nu nyligen Jesus: A Biography from a Believer. Nu har Prager lagt ut en kort video med Johnson på Prager University. Avnjut fem minuter med en from och klok gammal man!

Andra skriver om: , , ,

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>