Skip to main content.


den 21 november 2009


  Favoriter i repris

SVT brukar ju sända bättre tv-program i repris under sommarmånaderna då folk har semester och det därför inte heller händer så mycket i Sverige. Så varför skulle inte jag också kunna reprisera några av mina bättre alster nu när mina tankar så sällan når ner till fingrarna? Bra saker kan sägas mer än en gång. Och basunen har verkligen haft bättre dagar och behöver ett lyft! Sedan tror jag att de flesta av mina läsare idag inte var med mig sommaren 2002 då jag började skriva på min egen sida.

”Best of”-samlingar brukar inte börja ges ut förrän i slutet av karriären. Men jag hoppas att jag fortfarande har lite mer att ge. Lite påfyllnad av äldre material kommer min sida bara att må bra av, hur som helst.

Nog om det. Låt oss börja en text om Broderskapsrörelsen, som den hette på den tiden.

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>