Skip to main content.


den 2 mars 2007


  Partitopp inom kd hoppar av

Ok. Jag hade fel. Det finns, eller fanns, en inom kd:s ledarskikt som verkade för en mer restriktiv abortlagstiftning. Men nu hoppar han av. Lars F Eklund meddelande igår att han lämnar partistyrelsen vid nästa riksting. Till SvD säger han:

Det är inte rimligt att Sveriges förste kristdemokratiske socialminister aktivt driver igenom en lag vars själva syfte är att öka möjligheterna att släcka spirande, oskyldiga människoliv i vårt land.

Så är det. I papperstidningen säger partisekreteraren att han inte ser det som ett avhopp. Eklund har ju varit med ett tag och ledningen behöver föryngras. Detta är helt naturligt.

Hallå, kd-toppen! Kom ner till jorden!

Andra bloggar om: ,

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php:89 Stack trace: #0 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/single.php(41): comments_template() #2 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/poluha...') #3 /var/www/poluha.se/basun/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/poluha...') #4 /var/www/poluha.se/basun/index.php(17): require('/var/www/poluha...') #5 {main} thrown in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php on line 89