Skip to main content.


den 7 april 2011


  Frisk diskussion om Obamas dubbelmoral

När Obama tillträdde svor han högtidligt att Guantanamo-basen skulle stängas. Två år senare har fortfarande inget hänt och mycket tyder på att basen kommer att leva vidare ett bra tag till. TV-programmet ”Morning Joe” innehöll en frisk diskussion om huruvida presidenten borde be det amerikanska folket om ursäkt för detta.

Var hittar vi liknande diskussioner i svensk media? I programmet är det ok att inte hålla  med varandra och sedan skratta och gå vidare.  Det är så det borde vara. Något är sjukligt i vår kultur. Vi saknar politiker och journalister med intellektuell skärpa och en förmåga att separera sak från person.

Läs även vad andra skriver om ,

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>