Skip to main content.


den 12 november 2010


  Är vi produkter av arv eller miljö?

Är vi produkter av arv eller miljö? Eller är vi inte produkter överhuvudtaget utan styr vårt öde själva? Detta var ämnet för Dennis Prager i hans ”Happiness Hour” i fredags förra veckan. Jag lägger ut hela programmet här för er som är lite nyfikna på vem denne Dennis Prager är som jag så ofta citerar.

[audio:http://basun.poluha.se/audio/Pragertopia_2010_11_05_HR_2.mp3]

Varje vardag pågår hans ”talkshow” i tre timmar. Det handlar mest om amerikansk politik men där finns också mycket allmängiltigt. Så har han varje vecka tre fasta timmar: Happiness Hour, Fundamental Issues och Male/Female Hour. Prager är en konservativ men ej ortodox jude som propagerar för judeokristna värden, den moraliska betydelsen av en liten statsmakt och inte minst att glädje är en dygd. Han är väldigt populär i USA, inte minst bland konservativt kristna. Och han ger mig min så välbehövliga dagliga dos av sunt förnuft.

Andra skriver om: , , , ,

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>