Skip to main content.


den 8 juni 2007


  Ny spännande webbplats

CredoAkademin har i dagarna sjösatt en ny webbplats med mottot ”Till den kristna trons försvar”. Den är späckad med gott innehåll: teologiskt och filosofiskt fördjupande artiklar, blogg med kommentarer om det senaste och ett livligt diskussionsforum. Inte minst bidrar Stefan Gustavsson med mycket innehåll. Jag kommer själv att skriva något där då och då (i den mån jag överhuvudtaget producerar något, ska sägas).

Aktivera dig du också! Diskussionsforumet är öppet för alla.

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>