Skip to main content.


den 4 april 2007


  Spännande reportage i Världen idag

För ett tag sedan blev jag intervjuad av Världen idags reporter Jonas Adolfsson. I måndags publicerades så reportaget med bild och allt. Det känns kul att nå ut till en lite större skara än dem som annars läser min tankar online. Tryckt media regerar ju fortfarande.

Artikeln finns att läsa här.

Till nytillkomna läsare vill jag säga att jag har fått lov att slå av takten på skrivandet eftersom jag nyligen blivit pappa. Och nu är det påskvecka så jag försöker att hålla mig från datorn så mycket det går.

Artikel i Världen idag

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php:89 Stack trace: #0 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/single.php(41): comments_template() #2 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/poluha...') #3 /var/www/poluha.se/basun/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/poluha...') #4 /var/www/poluha.se/basun/index.php(17): require('/var/www/poluha...') #5 {main} thrown in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php on line 89