Skip to main content.


den 12 november 2008


  Paglia om Palin

Vänstern kommer att vakna upp från sin sadomasochistiska anti-Palin orgie med en mycket tung baksmälla.

Camilla Paglia, som fortfarande gillar Palin (via Dick Erixon).

Se också en underbar intervju med Sarah Palin där hon berättar om alla illasinnade rykten om henne och hur hon ser på sin roll 2012. Det jag slås av när jag ser henne är hur glad och framåt hon är, trots all smutskastning. Har jag förresten sagt att jag gillar henne?

Andra bloggar om: ,

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.2 kommentarer till “Paglia om Palin”

  1. Peter säger:

    Jag är övertygad om att haten vi sett genom hela valrörelsen mot Sarah, beror på att hon är konservativ och kvinna. I vår värld har vänstern första tjing på kvinnor som visar ambitioner. Och jag tror också att det var därför vi såg så många illasinnade kommentarer i Sverige också. Hade Sarah varit vänstervriden demokrat, hade hon lyfts till skyarna av både svensk och internationell press. Och inte nog med att hon är konservativ, hon har en levande tro på Jesus. Inte undra på att Aftonbladet hatar henne.

    den 13 november 2008 kl 8:34
  2. Michael Häggqvist säger:

    Det spelar kanske ingen roll vem som blir republikanernas kanidat 2012. Om demokraterna ger ”allmän amnesti” och därmed rösträtt till de många illegala lationoflyktingarna som bor i Usa är valet redan avgjort: demokratiskt styre i måååånga år. Dett är något som många republikaner fruktar, varför? För att statistiken visar att latinos röstar ca. 70-30 till dem. fördel. Om de ger allmän amnesti till ca. 12 miljoner lationos och fördelningen är något så när lika.. ja då har demokraterna en STÖRRE övervikt än i valert 2008. så mycket större att en republikansk kanidat måste vinna en otroligt stor majoritet, nästan monöjligt, för att segra. Det är en orsak till att många konservativa republikaner inte gillade Mcain: han var för amnesti som är lika med politiskt självmord för GOP.

    den 15 november 2008 kl 4:25

Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>