- basun - http://basun.poluha.se -

Dear Mr Obama

Här är den mesta sedda [1] valfilmen på YouTube just nu. En amerikansk soldat beskriver varför han lägger sin röst på McCain. ”Friheten har alltid ett pris och för att du, mr Obama, varken förstår eller uppskattar dessa principer kommer jag att lägga min röst på senator John McCain.” Se videon:

3 kommentarer (Öppna | Stäng)

3 kommentarer Till "Dear Mr Obama"

#1 Kommentera Av Michal Häggqvist På 05 november 2008 @ 14:15

Nu vann ju Obama. Hur man än ser det, jag hade hellre sett Mcain som president, är det stort. Andra genrationens, svart, invandrare. Kan det hända i det ”toleranta” Sverige? nej tyvärr inte. det är ett tecken på USA:s storhet. Låt oss glädja oss åt det och oroa oss senare.

#2 Kommentera Av Michal Häggqvist På 06 november 2008 @ 1:14

Glömde att tillägga: detta var en absolut helt överväldigande seger för Obama. MYCKET större än många trodde. Dubbla antalet elector votes, STÖRSTA antalet människor swom röstade på 100 år. Det säger mycket. Men frågan är: var det Obama de röstade på eller var det Bushpolitik de röstade emot?
Jag tror att vi nu ser en kursändring i amerikansk politik.
Republikanerna borde sluta med att ställa en äldre ”gubbe” mot en ung man, de kan bara förlora på det, nästa gång ta en vettigare kannidat

#3 Kommentera Av Pelle Poluha På 06 november 2008 @ 23:17

Visst ser vi en kursändring. Det är ju uppenbart. Men loppet var jämnare än elektorsrösterna ger vid handen, just nu 349 mot 162. Rikssnittet ligger på typ 52% mot 48%.