Skip to main content.


den 12 oktober 2008


  Partiledardebatten

Jag orkade bara se ett tiotal minuter av partiledardebatten ikväll. Trots den korta tiden fick jag ändå höra saker som detta:

Alla ska få gifta sig med vem de vill! Ska det vara så svårt! (Lars Ohly)

En röst på McCain är en röst på Sarah Palin. Och det vore illa för jämställdheten. (Mona Sahlin)

Något säger mig att den korta tid jag ägnade debatten var mer än nog. Och så har folk mage att klaga över den låga intellektuella nivån i den amerikanska valdebatten. Jag mår illa. Och i detta land bor jag. Vad jag längtar efter skärpa, hederlighet, takhöjd och lite visioner.

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.



2 kommentarer till “Partiledardebatten”

 1. Mynona säger:

  Nu låter du väl allt för negativ, eller hur?
  Vårt land Sverige är fantastiskt. Vi har det bra och borde inte klaga så hemskt mycket. Kolla på andra länder – vi har det inte så illa ställt.

  Dock. En riksdag utan v, s och mp vore lite bättre. Men mindre underhållande.

  den 12 oktober 2008 kl 23:51
 2. Tuve säger:

  Pelle
  Jag håller helt med dig!

  Myona
  Jag skulle hellre säga att en riksdag utan s, v och fp vore väsentligt bättre. Fp är i allt väsentligt mest lika s och v. Mp har tvingats hålla ihop med vänsterblocket på grund av de övriga allianspartiernas oförmåga att inse fp’s totalitära och förtäckt antireligiösa tendenser… Fp, brrr…

  Allt gott!

  den 15 oktober 2008 kl 9:13

Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php:89 Stack trace: #0 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/comment-template.php(1554): require() #1 /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/single.php(41): comments_template() #2 /var/www/poluha.se/basun/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/poluha...') #3 /var/www/poluha.se/basun/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/poluha...') #4 /var/www/poluha.se/basun/index.php(17): require('/var/www/poluha...') #5 {main} thrown in /var/www/poluha.se/basun/wp-content/themes/gila/comments.php on line 89