- basun - http://basun.poluha.se -

Världen idag skriver om reaktioner på abortdemonstrationen

Så har äntligen Världen idag skrivit mer än 10 ord om demonstrationen utanför pingstkyrkan i Jönköping. Från dagens tidning [1]:

Manifestationen har lett till en intensiv debatt, där bland andra Ulf Ekman och Stefan Swärd gjort uttalanden på sina bloggar. Ulf Ekman menar att Mats Selanders frågor förtjänar svar, och att diskussionen inte bara får handla om demonstrationsmetoderna. Är Mats Selanders uppgifter riktiga, handlar det om en allvarlig moralisk kris som ”sopas under mattan”, menar han. ”Att väckelsekristna församlingar väljer att prioritera bort denna fråga, undviker frågeställningarna eller inte klart står för de ofödda är för mig en gåta och ett stort moraliskt problem”, skriver Ulf Ekman.
Stefan Swärd skriver, efter att han lyssnat på en radiodebatt mellan Hörnmark och Selander, att han förvånas över att Hörnmark inte rakt ut svarar på om personer i församlingsledningen arbetar med aborter. ”Efter att ha hört denna radiointervju, måste jag i ärlighetens namn säga att jag ställer samma frågor som Selander. Och att svara ja eller nej borde inte vara så svårt.”

Som synes inte mycket så mycket eget material. Men det är bra att kommentarerna från Ulf Ekman och Stefan Swärd lämnar bloggvärlden och kommer i tryck.

Andra bloggar om: abort [2], Ulf Ekman [3], Stefan Swärd [4], pingstkyrkan [5], förfall [6]

1 kommentar (Öppna | Stäng)

1 kommentar Till "Världen idag skriver om reaktioner på abortdemonstrationen"

#1 Kommentera Av Iponk På 09 juni 2012 @ 20:20

Hoppas du fe5r me5nga besf6kare, du har ju se5 fin tre4dge5rd! Ff6rste5r att du me5ste klippa gre4set, man vill ju ha nyiplpkt! He4r kom det en skve4tt vid 17-tiden, ne5gra mm kanske bara. Pe5 onsdag fm kom det mer, jag fick ve4nta till kve4llen med att klippa ff6r det blir ju se5 ve5tt och svampigt, ja jag tycker egentligen inte att det blir riktigt torrt ne5nge5ng nu i aug. Lycka till pe5 sf6ndag!