Skip to main content.


den 29 februari 2008


  91 miljoner muslimer gillar terror

I Dagen läser jag att 93 procent av världens 1,3 miljarder muslimer inte är terrorister. Så många tar i alla fall avstånd från terrorism. Siffrorna kommer från en undersökning som pågått i sex år. Författarna menar att muslimer oftast beskrivs som extremister och ”vill ge en mer rättvis bild av verkligheten.”

Även om 93 procent utgör en överväldigande majoritet, blir det sju procent kvar som inte har problem med terrorism. Sju procent av 1,3 miljarder blir 91 miljoner. 91 miljoner som gillar att al Qaida mördade 3000 civila den 11/9 2001. Det är ganska många.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePin on PinterestShare on TumblrShare on Reddit

Du kan kommentera, eller pinga från din egen sajt.Kommentera detta inlägg

XHTML: Du kan använda dessa taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>